Tiramisu
Benodigdheden  
  mascarpone (250gr)
  lange vingers (boudoirs in het Nederlands) maar ik heb speculaas gebruikt (bastogne speculaas)
  straffe koffie (1 grote kop)met een scheut amaretto in
  3 eieren
  6 eetlepels suiker
   
Bereiding  
  Meng je eierdooiers met de mascarpone
  Doe er de suiker bij (niet allemaal, er mag nog wat in de koffie ook)
  Ik heb het gemaakt met rietsuiker, dat geeft een lekkere smaak
  Het stijfgeklopte eiwit bijdoen
  Zet uwe koffie en doe er een scheut amaretto in.
  Doe de koffie wel in een kommetje waar je koekjes in kunnen liggen
  Week de boudoirs of speculaas 1 voor 1 (en niet te lang dat het geene pap wordt) in de koffie
  Schikken in een schotel
  Mengsel overgieten
  Afwerken met cacaopoeder
   
 
Smakelijk!!
 
Terug