Tiramisu | |
Benodigdheden | |
mascarpone (250gr) | |
lange vingers (boudoirs in het Nederlands) maar ik heb speculaas gebruikt (bastogne speculaas) | |
straffe koffie (1 grote kop)met een scheut amaretto in | |
3 eieren | |
6 eetlepels suiker | |
Bereiding | |
Meng je eierdooiers met de mascarpone | |
Doe er de suiker bij (niet allemaal, er mag nog wat in de koffie ook) | |
Ik heb het gemaakt met rietsuiker, dat geeft een lekkere smaak | |
Het stijfgeklopte eiwit bijdoen | |
Zet uwe koffie en doe er een scheut amaretto in. | |
Doe de koffie wel in een kommetje waar je koekjes in kunnen liggen | |
Week de boudoirs of speculaas 1 voor 1 (en niet te lang dat het geene pap wordt) in de koffie | |
Schikken in een schotel | |
Mengsel overgieten | |
Afwerken met cacaopoeder | |
Smakelijk!! |
|